2013. augusztus 3., szombat

A Gaudium Kórus rendezvénye 2013. augusztus 3.

Kedves Blogolvasó!



2013. augusztus 3.-án tartotta a Gaudium Kórus Tárnokon a Boldog aki énekel című toborzással egybekötött aranyünnepét. A családi programnak a Tárnoki művelődési ház adott otthont.
A kiskoncert előtt magam köszöntöttem a vendégeket néhány szóval, és az alkalomra írt versemmel. A kánikula ellenére kórusunk viszonylag szép számban megjelent, maroknyi közönségünk pedig nem csupán világi dalokban a hőséghez illően afrikai zulu dallamokban is gyönyörködhetett.

A programok ideje alatt férjem Héthy Attila tartott kézműves foglalkozást kicsikkel és nagyokkal egy külön teremben. Szerencsefákat készíthettek, gyöngyöt fűzhettek, fonhattak vagy akár rajzolhattak. Még az apukák is készítettek nagyon szép díszített fákat. Rendezvényeinkre jellemző módon most sem maradhatott el a házilag készített sütemények elfogyasztása vendégeinkkel, miközben édes és sós élményekben volt részünk hallgathattuk fiam Héthy Dominik zongorajátékát.
Köszönet a családomnak, hogy az általam szervezett rendezvényen ilyen aktívan részt vettek, és a maroknyi közönségnek, hogy a kánikula ellenére velünk tartottak.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése