2012. december 13., csütörtök

Kedves Blogolvasók!

Pörögnek az események, és hihetetlenül zsúfolt napokat tudhatok magam mögött.
Annyi öröm ért mostanában, a rohanásban alig tudja felfogni az ember.
Mikor egy percre megállunk, és elgondolkodunk mi az amitől minden annyira tökéletes ebben a tökéletlen világban a boldog pillanatokra gondolok. A karácsonyi éneklésre a hidegben, de ennek ellenére mégis meghitt templomban. A zsíros-kenyér evésre forralt-bor ivásra a fellépés után. A barátnőkkel töltött őrült klub koncertre, ahol fergetegesen szórakoztunk néhány órán át.
A gyerekeim örömteli mosolyára ahogy kémlelték a hóesést, és még megannyi boldog pillanat, amiért élni jó!

Így írunk mi

A hónap tartogat meglepetéseket az olvasó kedvű ismerőseim, barátaim, szeretteim számára. Az éppen aktuális legújabb megjelenésem a Holnap Magazin pályázatának köszönhető. Így írunk mi címmel. A könyvben 16 oldal állt a rendelkezésemre, hogy bemutatkozzam. Verseim témái változatosak ebben a kötetben, amit kiemelnék az első rím nélküli versem melynek címe: Boldog vagyok.

A kötet hátlapján Márai Sándor szavai olvashatók:

„Írni sokféleképpen lehet. Van, aki egy szobában ül és ír, nem csinál semmi mást. Ezek boldogok. (...) Aztán vannak, akik úgy forgatják a tollat, mint a tőrt és kardot, vérrel írnak. (...) Ezek az írók, akiknek az írás csak eszköz, mert meg akarják változtatni a világot, ezek a boldogtalan írók, akik hatalmasok, mert van szellemük és erejük, de nincs bennük csend és áhítat, s ezért boldogtalanok. Ezek, akik le tudnak döfni egy szóval egy királyt, vagy a világrendet, de nem tudják kifejezni azt, ami az élet titkosabb értelme, az elragadtatást, hogy itt élünk a földön, a boldogságot, hogy nem vagyunk egyedül.“







Megrendelhető nálam, vagy a kiadó honlapján itt!
Ára: 1.500.-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése