2015. június 18., csütörtök

Vámpírromantika


2015 június 18.-án 18 órától kezdődött kiadóm az Underground kiadó Vámpírromantika című irodalmi estje. A téma igencsak megmozgatta a fantáziám, mivel kedvenc könyvsorozatom a True blood is egy vámpír történet aminek immár a 11.részét olvasom nagy-nagy élvezettel. ( ha jól tudom már csak két rész van a sorozatból) Emiatt mindenképpen jelen szerettem volna lenni az eseményen. 
A rendezvénynek otthont adó Catcafé - Macska kávézó igazán különleges helyszín volt. Mindenfelé cicák mászkáltak otthonosan, akik nagyon barátságosak voltak és nem zavartatták magukat, még néhány táskába is bekukkantottak. A fotelekben szundítottak, nyújtózkodtak, vagy épp a vendégek lábaihoz simultak. Úgy tűnt senkinek nem volt macskaszőr allergiája. :) Kicsit szokatlan volt, de ahogy észrevettük a turistákat kimondottan vonzotta a hely rendkívülisége. 



Izolde Johannsen, Csapó Dorottya és Mészáros Kata

Izolde Johannsen, Csapó Dorottya

Sós Dóra nyitotta meg az estet, majd Izolde Johannsen aki az Underground kiadó gondozásában jelentette meg vámpíros regényeit bemutatta kiadványait. A kárhozat éjjele című könyvsorozatának első része Róma címmel nagyon felkeltette az érdeklődésem. A Római birodalomhoz kapcsolódó dolgok számomra valamiért mindig is közel álltak, így szeretnék hozzá jutni majd a kötethez, miután végzek a True blood-dal.

A műsor további részében vérfagyasztó részletek hangzottak el a kiadó által megjelentetett vámpír regényekből Mészáros Kata, Csapó Dorottya és az est házigazdája Sós Dóra előadásában.

Csapó Dorottya, Mészáros Kata és az est házigazdája Sós Dóra



A hangulatot egy különleges hangú énekesnő Nita tette még varázslatosabbá, aki ukulelén és gitáron is játszott miközben énekelt nekünk. 




Nita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése